Soare în toată ţara, cu vreme mai caldă decât data din calendar

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Soare în toată ţara, cu vreme mai caldă decât data din calendar

Vremea 07 Octombrie 2018 / 08:00 811 accesări

Vremea se va menţine caldă în zilele următoare în întreaga ţară, cu valori peste normele climatologice ale datei din calendar. În vestul ţării se va ajunge chiar la 26 de grade Celsius.

DUMINICĂ, vremea va fi în general frumoasă, iar regimul termic va fi caracterizat de valori peste mediile climatologice ale perioadei în majoritatea regiunilor, exceptând sudul și sud-estul unde temperaturile se vor situa în jurul normelor. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări în extremitatea de sud-est, dar și în vest unde cu totul izolat, mai ales în zona Munților Apuseni, vor fi condiții de ploaie slabă, trecătoare. Vântul va fi moderat în prima parte a zilei în Banat, în Moldova și pe litoral, iar în restul timpului și al teritoriului va sufla slab. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 grade pe litoral 25 de grade în regiunile vestice, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 și 14 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei, spre -3 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceață.

Şi în Bucureşti, duminică, vremea se va menține frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimă va fi de 7...9 grade.

Taguri articol


12