Soluții moderne pentru spațiile HORECA

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Soluții moderne pentru spațiile HORECA

Lifestyle 13 Februarie 2019 / 10:16 797 accesări

Industria ospitalităţii trebuie să fie într-o permanentă schimbare, adaptată la gusturile și cerințele clienților, la noile tehnologii, dar și la cele mai frumoase elemente de decor. Pentru astfel de spații, este nevoie de servicii de curăţenie la standarde înalte pentru satisfacerea clienţilor şi a pretenţiilor din ce în ce mai crescute ale acestora. Mai mult decât atât, aparatura folosită trebuie să fie de ultimă generație și de cea mai înaltă calitate, astfel încât să se ridice întotdeauna la nivelul așteptările clienților.

Toate elementele care fac un ambient plăcut în interiorul unei astfel de afaceri trebuie să se îmbine plăcut, atât obiectele de design interior, cât și toate accesoriile care mențin curățenia și igiena perfectă.

Unul dintre primele locuri care trebuie întreținute cu mare grijă este bucătăria. Știm cu toții că în bucătărie igiena este cea mai importantă. Este întotdeauna recomandat să investim în produse profesionale pentru curățare, dar și în accesorii și obiecte dedicate bucătăriei, deoarece dezvoltarea bacteriilor în astfel de spații se poate face rapid, dacă reziduurile de mâncare nu sunt curățate eficient. Cele mai bune produse care pot fi folosite suntdetergenții de bucătărie, puternic degresanți și dezinfectanți. Aceștia sunt potriviți și pentru curățarea și igienizareaaltor tipuri de suprafețe din bucătărie, precum faianță, ceramică, plastic sau marmură.

Pentru spațiile toaletelor din camerele de hotel, dar și din zona de restaurant, cele mai potrivite produse suntdispenserele și dozatoareleprofesionale. Acestea oferă soluții complete și vin într-o gamă extrem de variată, dispensere pentru: hârtie igienică, prosoape din hârtie, servețele de masă, pentru pungulițe de igienă feminină, dozatoare de săpun lichid și dezinfectant și dispensere pentru odorizante ambientale.

Procesulde curățare a mâinilor nu poate fi complet fără un uscător de mâini electricprofesional. Indiferent dacă vor fi utilizate înrestaurante, hoteluri sau centre comerciale,uscătoareledemâiniverticale reprezintă cea mai buna alegere. Acestea sunt realizatedin materiale de o calitate superioara, precum inoxul si sunt foarte rezistente și moderne. Cu un design inedit și cu o eficiențăincontestabilă, echipamentele pentru uscarea mâinilor se găsesc atât în varianta cu senzor, cât și în varianta cu acționareautomată. Mai mult decât atât, pentru spațiile hoteliere sunt recomandate și uscătoarele profesionale de ultimă generație pentru păr.

Nici pardoselile nu trebuie ignorate. Pardoselile trebuie dotate cucovoare profesionale pentru hotel,special create pentru spațiile HORECA. Aceastea sunt esențiale mai ales în zonele cu trafic intens, precum intrarea și recepția, dar și în camere sau în zonele de relaxare. Iar pentru zona bucătăriei, cele mai potrivite soluții antialunecare suntcovorașele profesionale pentru industria alimentară, fabricate special pentru astfel de situații. Produsele sunt fabricate pentru marile bucătării, restaurante, dar și pentru bucătăriile personale, casnice. În plus, pe lângă folosirea covorașelor profesionale, suprafețele și pardosela trebuie curățate, indiferent dacă este vorba de gresie sau de parchet. Mai întâi, spațiul trebuie aspirată cumașini profesionale pentru curățenie, dupa care, se spală cu soluții profesionale pentru pardoseli. Acestea trebuie spălate cu mopul, după care se lasă la uscat.

Curățenia în interiorul spațiilor este extrem de importantă, de aceea este esențial să folosimechipamente de curățenie moderne și produse de curățenie profesionale, cu eficiențăridicată, special concepute pentru a fi manevrate cu ușurințăși pentru a simplifica întregul proces de curățenie din interiorul spațiilor HORECA.12