Spectaculos, la Constanţa! Teatru de stradă european pe bd. Tomis

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Spectaculos, la Constanţa! Teatru de stradă european pe bd. Tomis

Cultură 31 August 2017 / 12:59 12605 accesări

Ce înseamnă Festivalul Internațional de Stradă ART DISTRICT 2017?

Înseamnă că la Constanţa se scrie o pagină de istorie teatrală incredibil de importantă şi că pentru asta este nevoie de concursul tuturor locuitorilor Cetăţii!

Invităm aşadar pe toată lumea, sâmbătă, 2 septembrie 2017, în faţa Sălii Sporturilor, începând cu ora 18.30, pentru a pleca împreună cu parada celor mai spectaculoase trupe de teatru de stradă de pe bătrânul continent care au jucat în toată Europa şi care au poposit acum la Constanţa.

Parada va continua pe Bulevardul Tomis până în Peninsulă. Punct terminus: Piaţa Ovidiu, unde vor fi amenajate trei scene clasice şi două neconvenţionale şi unde vor avea loc spectacolele atât de aşteptate.

Duminică, 3 septembrie 2017, începând de la ora 12.00 şi până la ora 22.00, în zona de la Lupoaică, pe Faleza Cazino, în Portul Turistic, în Piaţa Ovidiu etc. trupele Transe Express (Franța), Camouflage Roadshow (Germania), ULIK & LE SNOB & Cie (Franța), Worldbeaters Music (Marea Britanie), Ilotopie (Franța), Cirquet Confetti (Spania), Les Enjoliveurs Compagnie (Franța), Cia La Tal (Spania), Barbarossa Samba Group (România), Le Caramantran (Franța), Compania 9 (România) ş.a. vor face spectacol!

Astfel, întreaga zonă veche a Constanţei devine, la propriu, o mare scenă de teatru, trupele, spectacolele şi happeningurile creând o hartă culturală, artistică şi ludică a Constanţei, în premieră pentru oraşul nostru.

Prima ediție a Festivalului Internaţional de Stradă ART DISTRICT are ca punct de pornire, în acest an, orașul Constanța, municipiul reședință de județ, urmând ca, în anii următori, să poată călători prin toate orașele județului.

Festivalul Internațional de Stradă ART DISTRICT 2017 este realizat de Fundația Umanitară Clopot cu sprijinul Consiliului Județean Constanța.

Plimbarea, privitul şi aplaudatul spectacolelor şi actorilor sunt LA LIBER!12