Spitalul Județean Constanța a suplimentat stocul de medicamente!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Spitalul Județean Constanța a suplimentat stocul de medicamente!

Sănătate 21 Decembrie 2018 / 18:00 4852 accesări

În prag de sărbători, ca de fiecare dată, cea mai mare unitate sanitară din județ, Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) “Sf. Apostol Andrei” Constanța își suplimentează stocurile de medicamente și materiale sanitare, fiind așteptați numeroși pacienți, având în vedere că multe cabinete de medicină de familie, dar nu numai, sunt închise.

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) “Sf. Apostol Andrei” Constanța informează că activitatea medicală va decurge normal în cursul vacanței de sărbători. Astfel, în Unitatea Primiri Urgențe, pacienții vor fi preluați non-stop, investigați și, după caz, spitalizați, nu în funcție de ”primul venit, primul servit, ci în funcție de gravitatea cazurilor”. Singurele modificări pentru zilele care urmează sunt pentru cabinetele din cele două ambulatorii de specialitate.

Conform prevederilor art. 139, alin (1) din Legea nr. 53/2003 privind Codul Muncii, cu modificările şi completările ulterioare, Ambulatoriul de Specialitate (Policlinica nr.1) va fi închis pe 24,25, 26, 31 decembrie și 1 și 2 ianuarie. Aceeași măsură se va aplica și pentru cabinetele din cadrul Policlinicii 2, potrivit unei informări a SCJU.12