„Star Wars: Trezirea Forţei“, record de nominalizări la MTV Movie Awards

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

„Star Wars: Trezirea Forţei“, record de nominalizări la MTV Movie Awards

Divertisment 09 Martie 2016 / 19:30 893 accesări

Filmul ”Star Wars: Trezirea Forţei” a fost nominalizat la 11 categorii la ediţia din acest an a MTV Movie Awards, actriţa britanică Daisy Ridley fiind nominalizată la categoriile Cea mai bună actriţă, Cel mai bun erou şi Cea mai bună scenă de luptă. Daisy Ridley, în vârstă de 23 de ani, conduce în ceea ce priveşte numărul de nominalizări în cursa pentru MTV Movie Awards. John Boyega, de aceeaşi vârstă cu Daisy Ridley, a fost nominalizat pentru Cel mai bun debut şi Cea mai bună scenă de acţiune, pentru rolul dezertorului Stormtrooper Finn din ”Star Wars: Trezirea Forţei”. Filmul ”Star Wars: Trezirea Forţei” este şi în competiţia pentru Cel mai bun film al anului şi pentru Cea mai bună distribuţie, la MTV Movie Awards. Pelicula este o continuare a faimoasei saga create de George Lucas, iar acţiunea se petrece la 30 de ani distanţă de cea din episodul al şaselea al seriei, ”Războiul Stelelor: Întoarcerea lui Jedi”, lansat în 1983.

Trofeele MTV Movie Awards se acordă în funcţie de aprecierile publicului. În competiţia pentru premii intră filme explozive, cu încasări foarte mari, pentru care oamenii s-au îmbulzit în cinematografe să le vadă: comedii, filme cu supereroi, ştiinţifico-fantastice, fantastice şi de acţiune, a declarat producătorul executiv al show-ului MTV Movie Awards. MTV Movie Awards sunt faimoase pentru umorul ireverenţios şi pentru categorii excentrice, precum Cel mai bun sărut şi Cel mai bun răufăcător. Leonardo DiCaprio, câştigătorul premiului Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal, în acest an, va concura la MTV Movie Awards la categoria Cea mai bună scenă de luptă, pentru încăierarea cu ursoaica feroce din filmul ”The Revenant”. De asemenea, DiCaprio este nominalizat şi la categoria Cel mai bun actor.

Filmul fantastic de acţiune şi aventuri ”Deadpool” a primit opt nominalizări, inclusiv pentru vedetele Ryan Reynolds şi Morena Baccarin. MTV Movie Awards se vor acorda la Los Angeles, în cadrul unei ceremonii ale cărei gazde vor fi actorii Dwayne Johnson şi Kevin Hart. Ceremonia de decernare a MTV Movie Awards va fi difuzată pe 10 aprilie, la MTV.12