Străini ascunşi în camion, depistați de poliţiştii de frontieră Negru Vodă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Străini ascunşi în camion, depistați de poliţiştii de frontieră Negru Vodă

Eveniment 20 Martie 2023 / 12:36 802 accesări

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat,în Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, doi cetăţeni sirieni care au încercat să treacă ilegal frontiera în România, din Republica Bulgaria, ascunși în remorca unui autocamion.

În data de 19.03.2022, s-a prezentat la controlul de frontieră un cetățean ucrainean, care conducea un autocamion cu semiremorcă, încărcat, conform documentelor de însoţire a mărfii, cu deodorante, din Turcia pentru Ucraina.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii de frontieră români, împreună cu polițiștii de frontieră bulgari, în compartimentul marfă al semiremorcii, au fost descoperiţi ascunşi doi cetățeni străini. În urma verificărilor, lucrătorii noştri au stabilit că sunt cetăţeni din Siria, în vârstă de 24, respectiv 29 ani.

Ca urmare a celor constatate, persoanele respective au fost preluate, în baza Acordului de readmisie între România și Republica Bulgaria, de către autoritățile de frontieră din Bulgaria, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.Ştiri recomandate

12