Sucevean arestat pentru că ar fi facilitat intrarea în Italia a zeci de migranți

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Sucevean arestat pentru că ar fi facilitat intrarea în Italia a zeci de migranți

06 Martie 2016 / 12:28 516 accesări

Un sucevean suspectat că, împreună cu mai multe persoane, ar fi facilitat intrarea în Italia a unui grup de 22 de migranţi ilegali şi faţă de care s-a emis un mandat european de arestare, a fost arestat de Curtea de Apel Suceava.

Poliţia Judeţeană Suceava a informat, duminică, despre faptul că poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Suceava au reuşit, vineri, identificarea, pe raza municipiului Suceava, şi prinderea unui tânăr de 25 de ani din comuna Todireşti, care figura ca fiind urmărit internaţional, întrucât împotriva sa autorităţile italiene au emis un mandat european de arestare.

Tânărul este acuzat că, împreună cu alţi complici neidentificaţi, a înlesnit intrarea ilegală pe teritoriul Italiei a 22 de migranţi ilegali.

Urmăritul a fost prezentat Curţii de Apel Suceava, care a dispus arestarea acestuia pentru 15 zile. Curtea de Apel Suceava a dispus arestarea lui Răzvan Florescu în baza unui mandat european de arestare emis în 2 octombrie 2015 de magistratul pentru Investigaţii Preliminare de pe lângă Curtea Penală din Trieste - Italia, se arată în decizia instanţei.

Taguri articol


12