Superkombat revine la Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
În luna august

Superkombat revine la Constanța

Sport 11 Iulie 2017 / 14:56 2027 accesări
Constănțeanul Alex Filip va evolua în gala care se va desfășura la 19 august

Constănțeanul Alex Filip va evolua în gala care se va desfășura la 19 august

Cea mai cunoscută promoţie din România, Superkombat, va reveni la 19 august la Constanţa, cu o gală care va fi transmisă la nivel global în peste 100 de ţări, inclusiv în Statele Unite ale Americii, America de Sud şi, în premieră, China. După succesul de la Madrid, acolo unde peste 5.000 de români i-au încurajat pe sportivii tricolori, circuitul Superkombat programează, pentru al şaselea an consecutiv, o gală la țărmul mării.

„Vom avea multe surprize pentru acest eveniment, dar le vom anunţa pe rând. Deşi iniţial luasem în calcul să organizăm această gală în iulie, chinezii s-au mişcat un pic mai repede şi prima va fi, în parteneriat, la Shenzen, iar apoi vom veni la Constanţa”, a declarat preşedintele Superkombat, Eduard Irimia, în cadrul unei întâlniri organizate la Primăria Constanţa.

Viceprimarul Constanţei Costin Răsăuţeanu şi-a exprimat susţinerea pentru organizarea unor astfel de evenimente la țărmul mării, care ar putea promova atât Constanţa, cât şi staţiunea Mamaia: „Ne bucurăm că un eveniment de asemenea amploare va avea loc la Constanţa. Încă o dată, oraşul nostru va fi pus pe harta lumii şi, cu siguranţă, vom oferi tot suportul necesar”.

Noul preşedinte al Asociaţiei Litoral - Delta Dunării, Cristian Bărhălescu, s-a declarat încântat de faptul că litoralul românesc va beneficia de o expunere mediatică la nivel mondial: „Ne bucurăm că sute de milioane din întreaga lume vor putea urmări o gală atât de mare în direct de la Constanţa şi putem promova litoralul românesc cu această ocazie. E un eveniment premium şi lumea trebuie să facă diferenţa faţă de alte proiecte din acelaşi segment, dar mici ca amploare”.

Promotorul Eduard Irimia a precizat că în perioada imediat următoare vor fi anunţate şi numele luptătorilor care vor urca în ring: „Nu vor lipsi cei mai bine cotaţi luptători români, printre care şi constănţenii Alex Filip şi Eduard Chelariu”.

Taguri articol


12