Sute de jandarmi constănțeni pleacă la Călărași. Ce fac acolo

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Sute de jandarmi constănțeni pleacă la Călărași. Ce fac acolo

Eveniment 22 Februarie 2019 / 18:20 1772 accesări

Peste 200 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanţa în cooperare cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Călărași, Poliția Municipiului Călărași, I.S.U. Călărași și Direcția Poliției Locale Călărași, vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi duminică, 24 februarie a.c., ora 14.00, la meciul de fotbal dintre echipele A.F.C. Dunărea 2005 Călărași și Dinamo București, din cadrul Campionatului National de Fotbal, Liga I.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 12.30, iar pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în stadion, Jandarmeria recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces. De asemenea, solicităm atât suporterilor cât şi cetăţenilor să manifeste înţelegere faţă de măsurile care vor fi asigurate cu acest prilej şi să răspundă cu solicitudine indicaţiilor forţelor de ordine, pentru ca această competiţie să se desfăşoare în condiţii optime de siguranţă.

Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă. Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă. Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

Taguri articol


12