Sute de lucrări științifice la Academia Navală. Cine le prezintă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Conferință internațională

Sute de lucrări științifice la Academia Navală. Cine le prezintă

Educație 15 Mai 2018 / 15:21 656 accesări

Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ organizează, în perioada 18-19 mai, cea de-a IV-a ediție a Conferinţei Ştiinţifice Internaţionale SEA-CONF 2018. La ediţia din acest an, participă cadre didactice universitare, cercetători militari şi civili din Algeria, Bulgaria, Cipru, Emiratele Arabe Unite, Grecia, Polonia, Portugalia, România, Statele Unite ale Americii, Turcia și Ucraina.

Obiectivul conferinţei îl reprezintă facilitarea schimbului de idei, expunerea rezultatelor activităţii de cercetare şi a realizărilor tehnice din domeniul maritim, precum şi analizarea strategiilor viitoare de dezvoltare. Cei 115 participanți din 21 de universități din țară și din 18 universități din străinătate vor susține peste 160 de lucrări ştiinţifice, în cadrul a patru secțiuni: Inginerie electrică, automatică și știința calculatoarelor, Științe fundamentale, științe militare, științe sociale și limbi străine, Inginerie mecanică, Transport și management.

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” este o instituţie de învăţământ tehnic superior, clasificată ca universitate de educaţie şi cercetare ştiinţifică. În ianuarie 2015, Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în învăţământul Superior a acordat Academiei Navale calificativul maxim, „Grad de încredere ridicat“.12