Tânăr de 18 ani reținut la Constanța pentru tentativă de tâlhărie

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Tânăr de 18 ani reținut la Constanța pentru tentativă de tâlhărie

Eveniment 17 Mai 2024 / 19:45 859 accesări

Un tânăr de 18 ani a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii constănțeni, fiind suspectat de tentativă de tâlhărie calificată, distrugere și conducerea unui vehicul fără permis.

Polițiștii din cadrul Serviciului Municipal de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr, de 18 ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tentativă la tâlhărie calificată, distrugere și conducerea unui vehciul fără permis de conducere.

La data de 8 mai, în jurul orei 05.15, acesta ar fi încercat să deposedeze prin acte de violență o femeie, de 31 de ani, de sumele de bani aflate în casieria unei societați comerciale, unde era angajată, și ar fi provocat distrugeri la un telefon mobil aparținând societății comerciale.

Totodată, din activitățile întreprinse a rezultat faptul că tânărul ar fi condus un autoturism, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Astfel, la data de 16 mai, polițiștii din cadrul Serviciului Municipal de Investigații Criminale au efectuat două percheziții domiciliare, în orașul Năvodari, în urma cărora au fost identificate și ridicate mai multe articole vestimentare și un telefon mobil.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, acesta a fost prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.Ştiri recomandate

12