Tânăr depistat cu substanțe interzise în stația de autobuz

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Tânăr depistat cu substanțe interzise în stația de autobuz

Eveniment 24 Mai 2024 / 13:21 559 accesări

Joi, 23.05.2024, în jurul orei 19:00, în timp ce se aflau într-o misiune de patrulare pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța au observat, într-o stație de autobuz, un tânăr de 24 de ani care era într-o evidentă stare euforică. Acest fapt i-a determinat pe oamenii legii să-l legitimeze și ulterior să-l controleze corporal pe acesta.

În urma controlului corporal jandarmii au descoperit asupra bărbatului un pachețel de foițe și două pachețele de staniol care conțineau o substanță vegetală de culoare verde-oliv, susceptibilă a avea efecte psihoactive. Tânărul le-a spus jandarmilor faptul că a cumpărat cu o seară în urmă trei pachețele din acea substanță, cu scopul de a le consuma. Cu puțin timp în urmă își confecționase o țigaretă și o fumase, fiind ulterior interceptat de către patrula jandarmeriei.

Bărbatul a fost condus la sediul jandarmeriei, unde i-au fost întocmite acte de constatare pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de substanțe interzise (în conformitate cu Legea 143/2000, pentru combaterea traficului și consumului ilicit de droguri). Substanțele găsite au fost ridicate în vederea confiscării, urmând a fi predate către organele de poliție pentru continuarea cercetărilor.Ştiri recomandate

12