Tapas cu brânză de capră

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Tapas cu brânză de capră

Culinar 01 Iulie 2017 / 18:58 5481 accesări

Rețetă de weekend

Sunt ușoare, sunt gustoase și potrivite pentru vremea de-afară!

Ingrediente:

8 felii de ciabatta groase de 1 cm

Ulei de măsline extra-virgin

2 căței de usturoi, tăiați în două

4 roșii

Sare, piper

Brânză de capră, rasă

Preparare:

Preîncălziți cuptorul la 375 °.

Ungeți o parte a fiecărei felii de pâine cu ulei de măsline și așezați-o cu partea unsă în sus în tavă, pe foaie de copt.

Coaceți timp de 10 minute, până se rumenește.

Frecați fiecare felie de pâine cu usturoi, apoi cu jumătățile de roșii, până când se termină toată pulpa de pe roșii;

Asezonați cu sare și piper.

Puneți brânza rasă deasupra, stropiți cu ulei de măsline și serviți.

Taguri articol


12