Telegraf Online - tag: reţetă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ştiri despre reţetă

INADMISIBIL! Ștampilă de medic în 20 de minute
1 martie INADMISIBIL! Ștampilă de medic în 20 de minute

Un jurnalist Digi24 a reușit să obțină o ștampilă de medic în 20 de minute, fără niciun act oficial, cu doar 91 de lei. A scris apoi o rețetă, a ștampilat-o și a mers cu ea la farmacie. Și a primit medicamentele cerute. A mers apoi cu ștampila și rețeta la Ministerul Sănătății. Sorina ...

1 comentariu
Delicios! Coquelet au vin, sau pui cu vin, sau coq au vin!
18 februarie Delicios! Coquelet au vin, sau pui cu vin, sau coq au vin!

Pentru că se găsește și la noi în supermarket cocoșel de munte sau coquelet de Bretagne, puteți acum să gătiți rețeta franțuzească coq au vin! Este o tocană ale cărei ingrediente principale sunt carnea de cocoș, vinul roșu, morcovii, ceapa și ciupercile și care își are originea prin ...

0 comentarii
CNAS: Interpretări eronate referitoare la onorarea rețetelor compensate
14 ianuarie CNAS: Interpretări eronate referitoare la onorarea rețetelor compensate

CNAS precizează că medicamentele cu și fără contribuție personală prescrise de medici în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate pot fi ridicate în prezent, la fel ca si pana acum, de la orice farmacie aflată în contract cu aceeași casă de asigurări de sănătate ca și ...

0 comentarii
Papanași, rețetă tradițională cu smântână și dulceață... de casă, bineînțeles!
9 ianuarie Papanași, rețetă tradițională cu smântână și dulceață... de casă, bineînțeles!

Despre papanași, din dicționar: PAPANÁȘ, papanași, s. m. 1. Preparat culinar făcut din brânză de vacă, ouă și făină sau griș, fiert în apă sau prăjit în grăsime. 2. Plantă erbacee din familia leguminoaselor, cu frunzele compuse din trei foliole și cu flori mici, alburii sau ...

0 comentarii
Secretul unor cartofi prăjiți DELICIOȘI
14 septembrie 2018 Secretul unor cartofi prăjiți DELICIOȘI

Este imposibil să nu-ți placă cartofii prăjiți, chiar dacă au o groază de calorii! Potrivit romaniatv.net, cei mai buni cartofi prăjiţi sunt cei care sunt trecuţi de două ori prin tratamentul termic. Prima dată trebuie prăjiţi la temperatură mică, apoi scoşi şi puşi pe un şervet de hârtie ca ...

0 comentarii
Trucuri pentru cea mai bună salată de vinete!
13 septembrie 2018 Trucuri pentru cea mai bună salată de vinete!

Dacă îţi place să găteşti nu se poate să nu fi făcut vreodată salată de vinete. Sau de mai multe ori. Şi este foarte frustrant când nu iese la fel de fiecare dată. Iată câteva trucuri cu care nu poţi să dau greş, potrivit Landia.ro. Alege vinetele cu grijă! Se aleg vinete coapte ...

0 comentarii
REȚETE MURĂTURI (I). Cum să faci cei mai buni CASTRAVEȚI MURAȚI
22 august 2018 REȚETE MURĂTURI (I). Cum să faci cei mai buni CASTRAVEȚI MURAȚI

Toată lumea are o reţetă de murături scrisă pe o foaie de caiet sau agendă, încă de pe vremea când bunicii umpleau putina cu bunătăţi. Învaţă să faci saramura perfectă, ca să ai cele mai bune murături toamna asta. RomaniaTV.net vă prezintă câteva reţete de ...

0 comentarii
Ce condiții trebuie să îndeplinească o pizza adevărată. Iată rețeta!
3 iunie 2018 Ce condiții trebuie să îndeplinească o pizza adevărată. Iată rețeta!

Când îți arunci un ochi peste rețeta singurei pizza adevărate, aprobată de Associazone Verace Pizza Napoletana (AVPN), pare simplu de făcut, însă există reguli stricte şi parametri extrem de precişi în care pizza napoletana trebuie să se încadreze. Spre exemplu, scrie Curiosity ...

0 comentarii
Secretul sărmăluțelor în foi de viță?! Frunze fragede, de luna mai
28 mai 2018 Secretul sărmăluțelor în foi de viță?! Frunze fragede, de luna mai

Pentru că buna de la Sibiu și bunica mea făceau, cum creștea puțin frunza viței-de-vie, sarmale în foi de viță, atât cu carne cât și cu umplutură de post (cu orez și ciuperci) m-am învrednicit să fac și eu. Motivul a fost mirosul delicioaselor ierburi de luna mai, funzele de viță ...

0 comentarii
Rețetă testată: Vinete umplute
14 februarie 2018 Rețetă testată: Vinete umplute

Ingrediente pentru 4 persoane 1 buc ou M 2 linguri Unt 65% Pilos 1 lingura Faina alba grau 000 Castello 1 lingura Pasta de tomate Freshona 6 buc vinete bio 500 g Carne de porc pt. gatit 2 buc. ceapă galbenă după gust: pătrunjel/mărar, cimbru Mikado după gust, sare recristalizată fină după ...

0 comentarii
Ce mănâncă românul? Află care sunt rețetele preferate!
15 decembrie 2017 Ce mănâncă românul? Află care sunt rețetele preferate!

Unul dintre motivele pentru care carnea de pasăre este atât de populară este prețul scăzut. În plus, producerea cărnii de pasăre este mai ieftină decât alte tipuri de carne, deoarece puii sunt mai eficient de crescut și există puține limitări religioase sau culturale pentru a mânca ...

0 comentarii
Un alt fel de cartofi prăjiți
10 decembrie 2017 Un alt fel de cartofi prăjiți

Dacă v-ați săturat de clasicii cartofi prăjiți, vă prezentăm o rețetă la fel de gustoasă, dar și mai nutritivă. Ingrediente: cartofi, usturoi, ceapă, muștar, ulei (de preferat de măsline), rozmarin. Mod de preparare: Se curăță cartofii și se pun într-o tavă, tăiați cubulețe. Se ...

0 comentarii
Cum facem maioneză vegană
8 decembrie 2017 Cum facem maioneză vegană

Chiar dacă reuşim să ţinem postul corect, adică dinspre minte către trup şi nu invers, chiar dacă nu nutrim niciun gând ascuns spre cărnuri sau lactate, parcă, din când în când, puţină maioneză n-ar strica gustul excelent dealtfel al legumelor. Drept urmare, am căutat pentru ...

0 comentarii
Tofu la tigaie, o surpriză culinară de proporţii
17 noiembrie 2017 Tofu la tigaie, o surpriză culinară de proporţii

Pentru că a început Postul Crăciunului, ne-am gândit să vă punem la dispoziţie o reţetă vegetariană, extrem de gustoasă, care poate fi încercată de oricine. Aventura începe cu... tofu. Pentru 2 porţii: 300 g tofu, tăiat în bucăţele mici, după ce a fost scurs bine ...

0 comentarii
Chef Liviu Balint recomandă bruschete cu sardine
19 octombrie 2017 Chef Liviu Balint recomandă bruschete cu sardine

Copiii își formează preferințele culinare încă de când sunt bebeluși, iar specialiștii susțin că dacă apucă să dezvolte o aversiune față de un anumit aliment, această poate să persiste chiar și în viață adultă. Așadar, e datoria ta să îți ajuți copilul să capete ...

1 comentariu
Uşor, rapid şi delicios! Salată cu hering şi cartofi
5 octombrie 2017 Uşor, rapid şi delicios! Salată cu hering şi cartofi

Vrei să îţi impresionezi familia şi prietenii cu talentele tale gastronomice, dar nu ai chef să petreci prea mult timp în bucătărie? Chef Liviu Balint, brand ambassador Podravka Romania, îţi recomandă o reţetă delicioasă, sofisticată, dar uşor de preparat, cu care nu ai cum să dai ...

0 comentarii
123...5
Pagina a fost generata in 0.1359 secunde