INADMISIBIL! Ștampilă de medic în 20 de minute

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
INADMISIBIL! Ștampilă de medic în 20 de minute
Sănătate 01 Martie 2019 / 09:01 2089 accesări 1 comentariu

Un jurnalist Digi24 a reușit să obțină o ștampilă de medic în 20 de minute, fără niciun act oficial, cu doar 91 de lei. A scris apoi o rețetă, a ștampilat-o și a mers cu ea la farmacie. Și a primit medicamentele cerute.

A mers apoi cu ștampila și rețeta la Ministerul Sănătății.

Sorina Pintea a luat atitudine față de eveniment.

Ministerul va face plângere „la DSP și la ANAF, pentru că între timp m-am consultat cu juriștii ministerului. Este inadmisibil ce se întâmplă. Cu tot scandalul din ultima perioadă, cu presupușii medici, cu ce se întâmplă vis a vis de decontările duble, totuși înțelegem că nu trebuie să respectăm nicio regulă”, a spus ministrul la Jurnalul de seară.

Se pare că dorința de câștig este mult mai mare decât sănătatea unor pacienți pentru că, până la urmă, medicamente cumpărate pe baza unor date false pot dăuna foarte grav”, a adăugat ministrul.

Sorina Pintea a mai spus că atelierul care i-a eliberat reporterului Digi24 ștampila ar putea fi amendat și închis.

Taguri articol
Loading...

1 comentariu

Vrajeala 13:47:35 / 01 Martie 2019
Vrajeala ieftina

Ce treaba are ANAF-ul !!!! Pentru a emite o reteta COMPENSATA trebuie sa ai access la sistemul informatic al casei de asigurari de sanatate !!! Ca ai pus o stampila pe o hartie, poti doar sa cumperi medicamente restrictionate (antibiotice, analgezice etc) DAR la pretul intreg, deci nu este nici o decontare dubla.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.3243 secunde