„Ţapinarii” vor concerta la Constanţa… „Anti Valentine’s Day”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

„Ţapinarii” vor concerta la Constanţa… „Anti Valentine’s Day”

Monden 14 Februarie 2008 / 00:00 701 accesări

„Ţapinarii”, trupă care are numeroşi fani în rîndul constănţenilor, va reveni în oraşul de la malul mării, mîine seară, în Clubul Doors. Trupa „Ţapinarii” a iniţiat, în aceste zile, un mini-turneu „Anti-Valentine’s Day”, prin care urmăreşte, totodată, şi promovarea ultimului album intitulat „7 păcate răscumpărate”, care apare în cel de-al şaptelea an de existenţă a grupului. Albumul conţine 14 piese orchestrate atît electric, cît şi acustic.

Turneul „Anti Valentine\'s Day”, aflat la a şaptea ediţie, a început pe 12 februarie, la Braşov şi a continuat la Cluj - 13 februarie, Bucureşti - 14 februarie şi Constanţa - 15 februarie. Conceptul de „Anti Valentine\'s Day” este strict legat de nemulţumirea celor doi artişti faţă de comercializarea aberantă a iubirii, „Ţapinarii” oferind o alternativă la manifestările de gen care au loc în aceste zile. Intrarea la concertul de la Constanţa al celor doi interpreţi este liberă.

De-a lungul celor şapte ani de existenţă, membrii formaţiei au lansat tot atîtea albume: „Sînt fericit” (2001), „Idei preconcepute” (2002), „Utopia” (2003), „Ultimul super erou - cu Florin Piersic jr.” (2004), „Un rege fără regat” (2005), „Viaţa de cuplu e ca mersul pe tricicletă” (2006) şi „7 păcate răscumpărate” (2007).

Taguri articol


12