Târg de joburi la UMC

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Târg de joburi la UMC
Educație 25 Martie 2019 / 16:59 586 accesări 1 comentariu

Săptămâna aceasta, Universitatea Maritimă din Constanța în parteneriat cu Liga Studenților din Universitatea Maritimă organizează Târgul de Joburi, prin Departamentul de Consiliere Profesională și Promovare al Universității. Evenimentul își propune să reunească studenții Universității Maritime și furnizorii de oferte de muncă din domeniul maritim, o ocazie perfectă pentru un prim contact direct cu potențialii angajatori dar și o oportunitate de informare asupra activității lor și a joburilor pe care aceștia le propun. Fiecare companie participantă va susține o prezentare generală menită să ofere informații în legătură cu ofertele de angajare, condițiile de recrutare, etapele de selecție, stagiile de practică disponibile, competențele necesare, experiența și pregătirea profesionala solicitată. Târgul de Joburi va beneficia de participarea mai multor firme cu o activitate relevantă și o prezență puternică în sectorul maritim, printre care amintim: Barklav, CMA CGM, GMB Computers, MAERSK Tankers, MAERSK Line și NAVMAR.

Loading...

1 comentariu

Elena 14:37:53 / 26 Martie 2019
Târg de Joburi

Corecție: Liga Studenților din Universitatea Maritimă Constanța, în parteneriat cu Universitatea Maritimă din Constanța. Târgul de Joburi este proiect tradițional al LSUMC.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.2317 secunde