Târgul de Crăciun din parcul „Oleg Danovski” se va deschide astăzi

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Târgul de Crăciun din parcul „Oleg Danovski” se va deschide astăzi

Administrație 30 Noiembrie 2023 / 10:05 1000 accesări

Târgul de Crăciun din parcul „Oleg Danovski” se va deschide astăzi, 30 noiembrie, la ora 17:00!

Nu vor lipsi concertele, atelierele distractive, căsuța lui Moș Crăciun, colindele, trenulețele, dar și numeroasele standuri cu produse artizanale și cu idei de cadouri pentru toți cei dragi, precizează Primăria Constanța.

Nu au fost uitați nici cei cărora le place patinajul, de aceea Primăria Constanța a amenajat un patinoar, care poate fi folosit gratuit de doritori.

Atmosfera va fi încălzită de grupuri de colindători, iar vocile lor pline de bucurie vor răsuna, în parc. În fiecare zi, începând cu ora 17:00, pe scena special amenajată vor evolua zeci de artiști, care ne vor încânta cu reprezentațiile lor.

Și Ziua Națională a României va fi sărbătorită în cadrul Târgului de Crăciun, atât prin muzică de fanfară, cât și printr-un spectacol folcloric autentic, reprezentând tradiția și identitatea.

De la ora 16:00, Fanfara Muzica Militară a Forțelor Navale va susține un spectacol de sărbătoare, iar apoi, pe scena din parc vor evolua Anastasia Moisa, Alesia Somandra, Antonia Ilioiu, Ania Brighidău, Vlad Gurău, Maria Bărbuță, Adelina Ciortescu, Maria Chiruță, urmând ca seara să fie încheiată de îndrăgiții Nicolae Voiculeț și Viorica Macovei.

Programul zilnic al târgului va fi în intervalul 14:00 – 22:00, iar în weekend porțile Târgului de Crăciun se vor deschide cu două ore mai devreme, de la ora 12:00.Ştiri recomandate

12