Tenis. Australian Open se va desfășura cu până la 30 de mii de spectatori în tribune

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Tenis. Australian Open se va desfășura cu până la 30 de mii de spectatori în tribune

Sport 30 Ianuarie 2021 / 15:02 1406 accesări
Foto: pixabay.com, Australian Open

Foto: pixabay.com, Australian Open

Organizatorii Openului de tenis al Australiei au anunţat, că între 25.000 şi 30.000 de spectatori vor putea asista zilnic la turneul de Mare Şlem, o cifră foarte ridicată în timp ce pandemia de Covid impune în continuare porţi închise pentru numeroase evenimente sportive, informează AFP.

Restricţiile foarte dure impuse în ultimele luni de Australia în ce priveşte călătoriile au permis acestei ţări să păstreze controlul asupra epidemiei, fiind una dintre puţinele ţări din lume în care suporterii se pot deplasa în număr mare la evenimentele sportive.

În ultimele două săptămâni, Australia nu a mai înregistrat niciun caz de infecție cu coronavirus. În statul Victoria au trecut peste trei săptămâni fără cazuri raportate.

Accesul spectatorilor se va face printr-o împărțire egală între sesiunile de zi și de seară. Începând cu faza sferturilor de finală, numărul spectatorilor va fi redus la 25 de mii într-o zi.

Australian Open se va desfășura în perioada 8-21 februarie, la Melbourne.

Melbourne, locul de desfășurare a competiției, a trecut anul trecut printr-una dintre cele mai lungi carantine din lume, iar locuitorii săi se declară îngrijorați de potențialul de risc pe care îl aduce turneul.

Taguri articol


12