Testele Covid-19 ale fotbaliştilor români efectuate în Islanda sunt negative

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal internaţional / Play-off EURO 2020

Testele Covid-19 ale fotbaliştilor români efectuate în Islanda sunt negative

Sport 07 Octombrie 2020 / 23:01 872 accesări
Sursa foto: www.frf.ro

Sursa foto: www.frf.ro

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, miercuri seară, pe site-ul oficial, faptul că rezultatele testelor pentru Covid-19 efectuate în Islanda de jucătorii naţionalei României sunt negative. Şi membrii staff-ului tehnic al primei reprezentative de fotbal au rezultate negative la coronavirus, astfel că toată lumea aşteaptă meciul de joi seară, de la ora 21.45 (în direct la Pro TV), împotriva Islandei, din semifinala play-off-ului pentru EURO 2020.

Un singur membru al delegaţiei tricolore a fost testat pozitiv, dar acesta nu a fost contact direct cu jucătorii şi este asimptomatic.

„După o aşteptare nejustificat de lungă, am primit fiecare prin SMS, rezultatele testării COVID efectuate aseară, la intrarea în Islanda, pe aeroport: toţi tricolorii şi membrii staff-ului tehnic sunt negativi! A fost primit un singur rezultat pozitiv, în rândul membrilor delegaţiei, acesta nefăcând parte din staff-ul echipei naţionale şi nefiind contact direct cu jucătorii. Este asimptomatic. Nu a locuit în cantonamentul de la Mogoşoaia şi a fost testat negativ la toate testările anterioare deplasării în Islanda. Tocmai de aceea, va fi retestat în această seară, pentru a fi evitat un rezultat fals pozitiv”, a notat site-ul www.frf.ro.

Taguri articol


12