Tineri care consumau alcool în spațiul public prinși de jandarmi și cu substanțe interzise

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Tineri care consumau alcool în spațiul public prinși de jandarmi și cu substanțe interzise

Eveniment 07 Iunie 2024 / 20:28 494 accesări

Joi, 06 iunie, în jurul orei 21:30, în timp ce se aflau într-o misiune de patrulare pe strada Poporului din orașul Medgidia, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța au observat în fața unui bloc doi tineri, cu vârsta de 21, respectiv de 18 ani, care consumau băuturi alcoolice.

Acest fapt i-a determinat pe oamenii legii să-i legitimeze pe cei doi și apoi, datorită faptului că aceștia păreau foarte agitați de prezența patrulei, să-i controleze corporal.

În urma controlului corporal jandarmii au descoperit asupra fiecăruia dintre ei câte un pachețel care conținea muguri vegetali de culoare verde-oliv, cu miros specific, susceptibili a avea efecte psihoactive.

Tânărul de 21 de ani le-a relatat jandarmilor că a cumpărat substanța respectivă pentru uz propriu, deoarece fumează pentru a se liniști. Celălalt tânăr le-a spus jandarmilor faptul că el doar ținea acel pachețel, care de fapt aparținea unei terțe persoane.

Cei doi tineri au fost conduși la sediul jandarmeriei, unde le-au fost întocmite acte de constatare pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de substanțe interzise (în conformitate cu Legea 143/2000, pentru combaterea traficului și consumului ilicit de droguri). Substanțele găsite au fost ridicate în vederea confiscării, urmând a fi predate către organele de poliție pentru continuarea cercetărilor.Ştiri recomandate

12