Tineri sportivi de la CS Farul Constanța, implicați în competiții interne

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Tineri sportivi de la CS Farul Constanța, implicați în competiții interne

Sport 09 Mai 2017 / 20:27 956 accesări

La Buzău, în perioada 5-7 mai, a avut loc Cupa Primăverii la tenis de masă, competiție individuală de verificare a celor mai tineri jucători de ping-pong, copiii. Dintre sportivii legitimați la CS Farul Constanța aliniați la start, cea mai bună comportare au avut-o Victor Durea, clasat pe locul 2 în ierarhia finală, și Marius Tofan, care a ocupat locul 6. Ceilalți nu au reușit să ajungă în fazele superioare ale competiției. La sfârșitul acestei săptămâni, la Slatina, jucătorii pregătiți de Viorel Filimon, Elena Sebe și ceilalți antrenori din colectivul tehnic al secțiilor de tenis de masă de la CS Farul și de la LPS „Nicolae Rotaru“ vor participa la Campionatele Naționale individuale de juniori 1.

MEDALII DE BRONZ PENTRU SPADASINELE DE LA CS FARUL, LA CRAIOVA

Sportivii secției de spadă de la CS Farul, antrenați de Mihaela Ion, au participat săptămâna trecută la Memorialul „Dumitru Popescu”, competiție amicală pentru copii și speranțe găzduită de Craiova. Trei dintre ei au reușit să se claseze pe locul 3 la categoria de vârstă 12-13 ani: Theodora Ion, Andrei Papp și Horia Nistor. Diana Tufan a fost a 5-a la categoria 8-9 ani, ca și Elena Nurciu la 12-13 ani, iar Teodor Gogu și Mara Ismăileanu au ocupat locul 7 la 10-11 ani. Ceilalți constănțeni care s-au aliniat la start au ocupat poziții modeste.

Marți și miercuri, la București, au loc Campionatele Naționale de floretă seniori, individual și pe echipe. În prima zi, la individual, cele trei sportive de la CS Farul, Raluca Văcărașu, Raluca Drăghici și Teodora Băloiu (ultimele două sunt cadete!), nu au reușit să ajungă în semifinale. Miercuri are loc proba de floretă feminin pe echipe.

CUPA „ANDREEA RĂDUCAN” LA GIMNASTICĂ

Micuțele gimnaste de la CS Farul au participat în week-end la Cupa „Andreea Răducan”, competiție de gimnastică artistică pentru junioare 3 care a avut loc la Bârlad și la care au participat 132 de gimnaste de la 14 cluburi din țară, toate cu tradiție în depistarea urmașelor fostei campioane olimpice. În clasamentul pe echipe, CS Farul a ocupat locul 4, după CSȘ Bârlad, CSȘ 1 Constanța și CSȘ Focșani. La individual compus faristele au ocupat următoarele locuri: Bianca Vișovan - locul 10; Aylin Bozof - locul 13; Gabriel Vânoagă - locul 20; Larisa Melie - locul 21. În finalele pe aparate, două sportive antrenate de Carmen Traicu au reușit să urce pe podium: locul 2 la sol pentru Vânoagă și locul 3 la paralele pentru Vișovan. Delia Ivanciu (CSȘ 1 Constanța) a câștigat finala de la bârnă, iar colega ei de club Teodora Stoian s-a clasat a doua la sol.12