Toamna e ca vara! Trafic restricționat pe A2! Vezi de ce

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Toamna e ca vara! Trafic restricționat pe A2! Vezi de ce

Eveniment 15 Octombrie 2018 / 12:06 538 accesări
Pe Autostrada Soarelui se lucrează, așa că traficul este restricționat pe kilometri întregi.
Astfel, potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe Autostrada A2, pe sensul Bucureşti - Constanţa, au loc lucrări de reparaţii la sistemul rutier între kilometrii 68+700 metri şi 75+900 metri, circulaţia fiind restricţionată pe sensul către litoral, între localităţile Lehliu-Gară şi Drajna, judeţul Călăraşi. Traficul se desfăşoară doar pe calea 2 (Constanţa - Bucureşti), în ambele sensuri, pe câte o bandă de circulaţie, până la data de 04 noiembrie 2018.
Și pe DN 1, pe o distanţă de aproximativ doi kilometri la intrarea în Predeal, pe sensul de mers Bucureşti - Braşov, se execută în această perioadă lucrări de reparaţii asupra părţii carosabile. Traficul rutier este dirijat prin semafoare. Tot pe DN 1, în judeţul Braşov, la kilometrul 220, se execută lucrări la podul de la ieşirea din Şercaia spre Făgăraş, până la începutul lunii noiembrie 2018. Zona este semnalizată cu semafoare.
Pe Autostrada A1, circulaţia rutieră este închisă pe sectorul şoimuş - Simeria, între kilometrii 354 şi 369, pentru efectuarea lucrărilor de realizare a conexiunii între sectorul de autostradă Deva - Orăştie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj - Deva (în execuție). Se estimează că lucrările vor fi finalizate până în data de 15 noiembrie 2018. Traficul se desfăşoară deviat pe DN 7, pe segmentul Simeria - Deva.
Taguri articol


12