Toamna ne răsfaţă, deocamdată, cu vreme călduroasă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Toamna ne răsfaţă, deocamdată, cu vreme călduroasă

Vremea 10 Noiembrie 2018 / 17:33 675 accesări

Meteorologii anunţă în continuare zile senine şi mai călduroase decât în mod normal pentru luna noiembrie.Vremea va intra într-un proces de răcire abia spre sfârşitulsăptămânii viitoare.

PROGNOZA PENTRU DUMINICĂ

Vremea va continua să fie caldă pentru a doua decadă a lunii noiembrie. În regiunile estice și sud-estice și local în cele sudice, nebulozitatea joasă va persista mai ales la începutul zilei și noaptea, când doar izolat va fi asociată cu burniță sau ploaie slabă. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu unele înnorări în cursul nopții în extremitatea de nord-vest. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 și 19 grade, iar cele minime între 2 și 11 grade, mai scăzute în depresiuni, până spre -4 grade în cele ale Carpaților Orientali. În special la începutul și spre sfârșitul intervalului, în zonele joase de relief pe arii restrânse va fi ceață.

La Bucureşti, vremea va fi mult mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu nori joși sau ceață la începutul zilei și noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 17...18 grade, iar cea minimă de 4...6 grade.

Taguri articol


12