Tot mai mulți conducători auto prinși fără permis, în trafic

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tot mai mulți conducători auto prinși fără permis, în trafic
Eveniment 11 Februarie 2019 / 10:08 304 accesări 0 comentarii

Azi noapte, în jurul orei 00:40, polițiștii din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat un bărbat, în vârstă de 33 de ani,din localitatea Amzacea, județul Constanța, care a condus un autoturism în aceeași localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Duminică, în jurul orei 14:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, în vârstă de 23 de ani,din Constanța, care conducea o motocicletă, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Și polițiștii din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, în vârstă de 26 de ani, care conducea un autoturism, pe raza localității Castelu, județul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cauzele, polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.1926 secunde