Trafic în condiții de ceață densă în șase județe

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Trafic în condiții de ceață densă în șase județe

05 Noiembrie 2016 / 09:17 508 accesări

Se circulă în condiții de ceață densă în județele Brăila, Ilfov, Ialomița, Teleorman, Giurgiu şi Călărași, iar vizibilitatea este scăzută, local, și sub 50 de metri, potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române.

În județul Teleorman, pe DN6 Alexandria – Drăgănești Vlașca și în județul Giurgiu, pe DN5 și DN6, traficul se desfășoară în condiții de ceață densă, vizibilitatea fiind scăzută, local, sub 50 de metri.

Ceață se semnalează și în județul Călărași pe toate tronsoanele de drumuri naționale, iar în județul Ialomița, mai îngreunat din cauza ceții dense se circulă pe DN2A Giurgeni – Malu, vizibilitatea fiind scăzută sub 50 de metri.

Pe autostrada A1 București – Pitești se semnalează ceață cu vizibilitate 100 de metri, pe tronsonul cuprins între km 11 și 56, potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române.

Polițiștii îi sfătuiesc pe conducătorii auto care circulă pe drumurile din judeţele afectate de ceaţă să manifeste prudenţă sporită la volan, să evite depăşirile, să păstreze distanţa în mers şi să folosească luminile de întâlnire (iar dacă este cazul, şi pe cele de ceaţă).12