Trafic rutier restricționat parțial pe bulevardul Mamaia din Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Trafic rutier restricționat parțial pe bulevardul Mamaia din Constanța

Administrație 12 Mai 2024 / 08:34 704 accesări
Foto: Primăria Comstanța

Foto: Primăria Comstanța

Continuă recondiționarea carosabilului pe bulevardul Mamaia, tronsonul cuprins între strada Soveja și strada Ion Rațiu. Traficul rutier va fi restricționat parțial, informează Primăria Comstanța.

De luni noapte, se va decoperta carosabilul pe bulevardul Mamaia, tronsonul cuprins între strada Soveja și strada Ion Rațiu, pe sensul de mers de la Delfinariu spre centru. Se va lucra noaptea, pentru a reduce disconfortul produs de prezența utilajelor și a nu se crea blocaje în trafic pe timpul zilei. Lucrările vor continua toată săptămâna, astfel încât circulația autovehiculelor va fi restricționată parțial, în perioada 13.05.2024-17.05.2024, în intervalul orar 21:00-06:00, doar pe sensul de mers dinspre Delfinariu spre strada Ion Rațiu.

Recondiționarea carosabilului cu asfalt se va realiza sâmbătă, 18 mai, în funcție de condițiile meteorologice.

Ca alternativă, recomandăm conducătorilor auto care vin dinspre Delfinariu către centru să efectueze virajul la dreapta, pe strada Soveja, apoi la stânga, pe strada Chiliei.

În timpul zilei, se lucrează la reabilitarea trotuarelor. Se înlocuiesc bordurile, sunt montate pavele moderne, se construiesc casetele pentru spații verzi în care vor fi plantați arbori la toamnă. A fost reconfigurat și scuarul median, urmând să se construiască și pistele pentru biciclete.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări, informează comunicatul primăriei.Ştiri recomandate

12