Trafic rutier restricționat total pe bulevardul Mamaia din Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Trafic rutier restricționat total pe bulevardul Mamaia din Constanța

Administrație 16 Mai 2024 / 08:34 893 accesări

Lucrările de modernizare a bulevardului Mamaia din Constanța se desfășoară toată săptămâna, fiind instituite aceleași restricții de trafic rutier.

Sâmbătă, 18 mai, se vor executa lucrările de asfaltare iar traficul rutier va fi restricționat total în intervalul orar 06:00- 20:00.

Ca alternativă, recomandăm conducătorilor auto care vin dinspre Delfinariu către centru să efectueze virajul la dreapta, pe strada Soveja, apoi la stânga, pe strada Chiliei.

În timpul zilei, se lucrează la reabilitarea trotuarelor. Se înlocuiesc bordurile, sunt montate pavele moderne, se construiesc casetele pentru spații verzi în care vor fi plantați arbori la toamnă. A fost reconfigurat și scuarul median, urmând să se construiască și pistele pentru biciclete.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări.Ştiri recomandate

12