Tragedie! Accident feroviar cu victime pe magistrala București-Constanța!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Tragedie! Accident feroviar cu victime pe magistrala București-Constanța!

Eveniment 17 August 2017 / 11:18 2693 accesări
Sursa foto: Antena 3

Sursa foto: Antena 3

O tânără a murit după ce a fost lovită de tren, pe magistrala 800 București-Constanța, în halta Branești. Potrivit reporterului Antena 3, ar fi vorba de fapt de trei victime, o femeie și doi copii. Anchetatorii iau în considerare şi varianta unei sinucideri, pentru că printre documente a fost găsit un bilet de adio, scrie Adevarul.ro.

Din primele informații, o minoră a decedat după ce a fost lovită de tren, informează IGPR. Potrivit sursei citate, în spatele trenului, la aproximativ 600 de metri, au fost identificate alte trei persoane decedate - o femeie și doi copii minori. Se fac cercetări pentru identificarea persoanelor și stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Potrivit unor surse judiciare mama, care ar fi fost însărcinată, ar fi scris şi un bilet de adio înainte să îşi ia copiii şi să meargă cu ei la calea ferată. "Îmi pare rău, nu mai suportam suferința!", ar fi scris femeia în mesajul de adio, pe o foaie ruptă dintr-o agendă, potrivit unei televiziuni de știri. Surse citate de Antena 3 susțin că femeia încerca astfel să scape de o anumită persoană. Conform reprezentanţilor CFR Călători, incidentul s-a produs joi între staţiile Pasărea şi Brăneşti, la ora 9.30. Potrivit directorului Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu, ambulanţa a ajuns la şapte minute de la apel. Aceasta a confirmat că este vorba de patru persoane decedate, una de sex feminin, cu vârsta cuprinsă între 25 şi 30 de ani, şi trei copii cu vârste de 2, 5 şi 10 ani. Se fac cercetări pentru identificarea persoanelor şi stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, la faţa locului deplasându-se deja un procuror din cadrul Parchetului Judecătoriei Cornetu.

SOŢUL FEMEII CARE S-A ARUNCAT ÎN FAŢA TRENULUI, DISTRUS DE DURERE. PRIMA REACŢIE LA LOCUL TRAGEDIEI

Întreaga familie a femeii care a decis să-şi pună capăt zilelor aruncându-se în faţa trenului alături de cei trei copii ai săi este distrusă de durere. Soţul femeii a ajuns la locul tragediei în urmă cu puţin timp. Acesta a izbucnit în plâns şi şi-a îngropat chipul în palme în momentul în care a ajuns pe peron, potrivit România TV. Poliţiştii l-au luat şi l-au dus la ambulanţă, acolo unde soacra lui primea primul ajutor. Mama femeii care s-a aruncat în faţa trenului alături de copii a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce i s-a făcut rău în timp ce discuta cu anchetatorii. Surse din anchetă au mărturisit pentru România TV că femeia ar fi intenţionat să divorţeze în 2009 din cauza geloziei soţului. Femeia s-ar fi răzgândit, însă, după o scurtă perioadă. Potrivit Observator.tv, femeia se numeşte Alexandra Braustea şi avea trei fetiţe - Georgiana Mihaela, în vârstă de zece ani, Ana Maria, de opt ani, şi Andreea Nicoleta în vârstă de trei ani.

Potrivit anchetatorilor, femeia scria în biletul de adio găsit în buzunar că îi pare foarte rău, dar că nu mai poate suporta suferinţa. De asemenea, din primele informaţii a reieşit că femeia era însărcinată.

Surse din anchetă citate de televiziuni au susţinut că femeia ar fi recurs la sinucidere pentru că fiica cea mare ar fi suferit de o boală cruntă, însă informaţiile nu au fost confirmate oficial.12