Tragedie cumplită! Familia regală, în doliu!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Tragedie cumplită! Familia regală, în doliu!

Externe 07 Iunie 2018 / 18:22 1817 accesări
Inés Zorreguieta

Inés Zorreguieta

O tragedie inimaginabilă a lovit familia regală din Olanda. Sora mai mică a Reginei Maxima a murit, la vârsta de 33 de ani, potrivit evz.ro. Polițiștii spun că este vorba despre un caz de sinucidere. Inés Zorreguieta, sora mai mică a Reginei Maxima, a fost găsită fără suflare în apartamentul ei din Buenos Aires, Argentina. Evenimentul care a îndurerat Casa Regală din Olanda s-a petrecut miercuri seară, informeazăDaily Mail.

Un purtător de cuvânt al Ambasadei Olandei din capitala argentiniană a confirmat presei că forțele de ordine „presupun că este vorba despre un caz de sinucidere”.Trupul neînsuflețit al lui Inés Zorreguieta a fost scos din apartament joi dimineață, urmând să fie supus unei examinări post-mortem pentru a determina cu exactitate cauza morții. Sora mai mică a Reginei Maxima lucra în Ministerul Dezvoltării Sociale din Argentina și era și nașa de botez a Prințesei Ariane, fiica monarhului. Familia Regală din olanda a anunțat că regina, în vârstă de 47 de ani, și-a anulat toate întâlnirile programate și urmează să ia avionul spre țara sa natală în următoarele ore.

Premierul olandez, Mark Rutte, a afirmat că vestea este„incredibil de tristă și sfâșietoare”.„Trecerea bruscă în neființă a surorii Reginei Maxima este un șoc puternic. Gândurile noastre bune și rugăciunile noastre se îndreaptă către Regină și familia ei”.12