Tragerea la sorţi a grupelor EHF European League la handbal masculin, amânată cu o zi

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Tragerea la sorţi a grupelor EHF European League la handbal masculin, amânată cu o zi

Sport 01 Octombrie 2020 / 12:18 806 accesări

Federaţia Europeană de Handbal a anunţat amânarea cu o zi, din cauza unui posibil caz de infectare cu noul coronavirus în echipa care produce evenimentul, a tragerii la sorţi a grupelor EHF European League la handbal masculin.

Tragerea la sorţi era programată iniţial pentru joi, 1 octombrie, de la ora 12.00, fiind amânată pentru vineri, 2 octombrie, de la aceeaşi oră.

Echipa Dinamo Bucureşti a fost repartizată în urna a doua valorică pentru tragerea la sorţi de la Viena. Dinamo, campioana en titre, a rămas singura reprezentantă a României în competiţie, după ce formaţiile Handbal Club Dobrogea Sud Constanţa (27-27 şi 21-22 cu Sporting Lisabona) şi Potaissa Turda (35-35 şi 27-31 cu Fenix Toulouse) au fost eliminate în turul secund preliminar.

Dinamo a fost acceptată direct în faza grupelor EHF European League, EHF refuzându-i prezenţa în Liga Campionilor graţie unui wild card.

EHF European League se va desfăşura cu patru grupe a câte şase echipe, iar meciurile din prima etapă vor avea loc la 20 octombrie.12