Trei jucători de la Viitorul în echipa etapei a 3-a din play-off - play-out în Liga 1

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal intern

Trei jucători de la Viitorul în echipa etapei a 3-a din play-off - play-out în Liga 1

Sport 17 Iunie 2020 / 16:48 658 accesări
Atacantul Gabriel Iancu a pasat decisiv la ambele goluri înscrise de Viitorul în meciul cu Poli Iaşi

Atacantul Gabriel Iancu a pasat decisiv la ambele goluri înscrise de Viitorul în meciul cu Poli Iaşi

Site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a anunţat echipa etapei a 3-a din play-off - play-out în Liga 1. În echipa ideală sunt trei jucători de la FC Viitorul Constanţa, fundaşul Virgil Ghiţă, mijlocaşul Andrei Ciobanu şi atacantul Gabriel Iancu, dar şi un jucător împrumutat de formaţia constănţeană la FC Voluntari, Alexandru Măţan.

PORTAR

Giedrius Arlauskis (CFR Cluj / 32 de ani / 22 jocuri) - A avut nu mai puţin de șase intervenţii prin care a ţinut poarta intactă. Este cel mai bun portar prezent în ultimele sezoane pe prima scenă din România.

FUNDAŞI

Andraz Struna (FC Voluntari / 31 de ani / 16 jocuri) - A dominat flancul drept, de unde a urcat des în atac şi a participat la multe acţiuni ofensive iniţiate de elevii lui Mihai Teja.

Virgil Ghiţă (FC Viitorul Constanţa / 22 de ani / 18 jocuri) - A marcat golul care a făcut diferenţa pe tabelă. A crescut mult valoric în acest sezon, devenind unul dintre cei mai buni tineri jucători din campionat.

Bogdan Planic (FCSB / 28 de ani / 21 jocuri) - Deşi bucureştenii au pierdut, evoluţia fundaşului sârb a fost la înâlţime! A câştigat 94 % dintre dueluri, fiind fotbalistul cu cel mai bun index dintre roş-albaştri.

MIJLOCAŞI

Ciprian Deac (CFR Cluj / 34 de ani / 18 jocuri) - A fost cel mai activ jucător de câmp al ardelenilor din derby. Deşi are 34 de ani, rămâne un model de profesionalism datorită seriozităţii de care dă dovadă.

Andrei Ciobanu (FC Viitorul Constanţa / 22 de ani / 24 jocuri) - A marcat pentru a treia oară în acest sezon, toate reuşitele fiind izbutite din afara careului mare. Prinde pentru a patra oară echipa etapei.

Boubacar Fofana (Gaz Metan Mediaş / 30 de ani / 22 jocuri) - A depus un efort consistent, mai ales după ce echipa a rămas în inferioritate numerică. A blocat din timp multe dintre încercările adversarilor de a construi.

Istvan Fulop (Sepsi OSK Sf. Gheorghe / 30 de ani / 20 jocuri) - A finalizat cu gol o acţiune ofensivă frumoasă la care a participat şi Safranko. A ajuns la 34 de goluri marcate în 151 de meciuri disputate în principala competiţie internă.

ATACANŢI

Gabriel Iancu (FC Viitorul Constanţa / 26 de ani / 21 jocuri) - A fost cel mai bun jucător de pe teren. A pasat decisiv la ambele goluri marcate de dobrogeni.

Yazalde Gomes (FC Hermannstadt / 31 de ani / 26 jocuri) - Introducerea sa pe teren la pauză s-a făcut simţită imediat, asta deoarece a reuşit să înscrie chiar la primul şut expediat spre poarta adversă. A fost a patra reuşită izbutită în acest sezon.

Alexsndru Măţan (FC Voluntari / 20 de ani / 15 jocuri) - A făcut cel mai bun meci în tricoul ilfovenilor, incursiunile sale din banda stângă punând mari probleme adversarilor. Şi-a trecut în cont o pasă decisivă.

ANTRENORUL ETAPEI

Mihai Teja (FC Voluntari / 41 de ani) - Instalarea sa la conducerea tehnică a ilfovenilor se dovedeşte a fi o mutare excelentă! A schimbat total jocul echipei, iar rezultatele sunt pe măsură, cinci victorii şi două remize în opt jocuri.12