Trofeul „Telegraf” la fotbal în sală nu va mai fi organizat în acest an

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
După 27 de ediții consecutive Trofeul „Telegraf” la fotbal în sală nu va mai fi organizat în acest an
Sport 08 Ianuarie 2019 / 15:43 3542 accesări 6 comentarii

Pentru iubitorii fotbalului, primele luni ale anului, începând din iarna lui 1992, erau condiționate de prezența în tribunele Sălii Sporturilor pentru a urmări partidele din cadrul Trofeului „Telegraf” la fotbal în sală, turneu rezervat veteranilor. După ce an de an, timp de 27 de ediții consecutive, a oferit partide spectaculoase, în care au evoluat foști jucători ai formațiilor constănțene și nu numai, nume importante din fotbalul românesc participând la acest turneu, iată că în 2019 Trofeul „Telegraf” ia un an de pauză.

Ediția a 28-a nu va mai fi organizată în această iarnă, din motive independente de voința proprie, iar conducerea cotidianului „Telegraf” dorește să mulțumească în mod deosebit tuturor celor care s-au implicat în desfășurarea turneului în cele mai bune condiții, jucătorilor care au participat la precedentele ediții, sponsorilor care au sprijinit turneul în anii anteriori, precum și principalilor colaboratori, Asociația Județeană de Fotbal Constanța și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța. Cu speranța ca tradiția Trofeului „Telegraf” la fotbal în sală să fie reluată anul viitor.

Loading...

6 comentarii

Dumitru d 19:42:33 / 08 Ianuarie 2019
Telegraf

Care a fost motivul domnule Lungu ?Totul este legat de aducerea jucatorilor din alte orase sau de celalalt turneu organizat de Joma?Totusi acest turneu are o istorie in spate si nu puteti renunta asa usor la el!

Acest comentariu a fost marcat ca fiind necorespunzător de mai mult de 5 utilizatori. Drept urmare, nu poate fi afişat. Dacă totuşi doriţi să vizualizaţi conţinutul acestui comentariu, faceţi click pe acest text.

constantean 19:52:28 / 08 Ianuarie 2019
rusine

Numai din cauza unor jegosi de oameni GULIU, TAVI,TARLIC,jJIMMY....futu-va mortii si vii in gura de machidoni imputiti care a-ti stricat acest turneu// Unui bou de machidon imputit care pute a branza de GIGICA ,care ia dat bani infractorului de guliu sa aduca jucator...voi a-ti stricat turneu zdrentele naibii imputite/ Sa fa f...tem in gua de machidoni imputiti cu curvele voastre de nevestesi fete..... speram sa lasati comentariuli

Acest comentariu a fost marcat ca fiind necorespunzător de mai mult de 5 utilizatori. Drept urmare, nu poate fi afişat. Dacă totuşi doriţi să vizualizaţi conţinutul acestui comentariu, faceţi click pe acest text.

MIRCEA 23:54:57 / 08 Ianuarie 2019
RUSINEEEE

Machidoni nenorociti!! Gulieeeee.....tu.ti mortii matii de jegos nespalat si jigodie nenorocita!! Tu si inca cativa idioti ati stricat acest turneu!!! Ati adus jucatori din alte regiuni si ati denaturat esenta turneului !!!! Blestemele tuturor spectatorilor pasionati sa se abata asupra voastra.......cu Gigica si toti jegosii branzari!!!

XMen 00:39:19 / 09 Ianuarie 2019
Conturi blocate

Turneul nu se mai organizeaza ptr ca Telegraf societatea care organiza are conturile blocate de ANAF astfel incat daca depuneti banii de inscriere acestia vor fi luati de ANAF in baza popririi si face imposibila achitarea arbitrajului si a salii

cunoscator 09:22:38 / 09 Ianuarie 2019
Pentru XMen

Daca se achita in mana nu se virează în cont asa ca nu ai nici o treaba

Man 19:40:33 / 09 Ianuarie 2019
Trofeul old boys

In 2-3 zile vor incepe inscrierile la trofeul old boys,asa ca cei ce doresc sa vada fotbal in sala vor vedea.Echipele vor fi aceleasi asa ca ....sa trecem la treaba.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.3996 secunde