Trupa "Tequila", live în Club Doors

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
În această seară

Trupa "Tequila", live în Club Doors

Monden 07 Iulie 2006 / 00:00 3333 accesări

Componenţii formaţiei “Tequila“ vor concerta, în această seară, în clubul constănţean “Doors“. Trupa a fost constituită în anul 2000, iar de atunci şi pînă în prezent, cei patru membri - Silviu Ciulei, Cosmin Iordache, Robert Nicolae şi Eugen Dăduică - au avut nenumărate apariţii. Silviu Ciulei sau Ţuţu, după cum îi spun prietenii, s-a născut la Constanţa, iar singura sa preocupare este muzica. Silviu cîntă la chitară de şase ani, iar acest intrument i-a adus numeroase premii naţionale şi internaţionale, tînărul studiind la Middle Tennessee State University S.U.A., la secţia Performanţă chitaristică. Silviu Ciulei îşi doreşte să fie apreciat la adevărata sa valoare, iar lucrurile pe care le detestă cel mai mult sînt minciuna şi infidelitatea. Silviu se descrie ca fiind sufletist, cu simţul umorului şi dedicat... pasiunii sale, muzica.

Cosmin Iordache este, de asemenea, constănţean şi studiază Conservatorul din oraşul natal. Primul album cumpărat a fost "Cantos de amor", al celor de la "Gipsy Kings", iar melodia sa preferată "Pajarito", aparţinînd aceleiaşi formaţii. Cosmin se descrie ca fiind calm, pasional, încăpăţînat şi cu simţul umorului, iar din punctul său de vedere, viaţa de persoană publică are avantaje şi dezavantaje, pentru că poţi avea mai multe porţi deschise, dar, în acelaşi timp, te loveşti de multă invidie şi de lipsă de timp liber. I-ar plăcea foarte mult să aibă ocazia să cînte sub apă, poate de aceea porecla sa este... "Pompe".

Robert Nicolae se descrie ca fiind un romantic, dar optimist şi dezordonat. Îşi doreşte să aibă glorie şi bani, printre pasiunile sale numărîndu-se cîntatul la chitară bass, muzica sa preferată fiind flamenco, jazz şi rock. Robert se teme de Dumnezeu, şerpi şi de... Silviu, colegul său de trupă. Artistul s-a născut la Constanţa, fiind un săgetător veritabil, care şi-ar dori foarte mult să cînte în timp ce face bungee-jumping. Porecla pe care o "deţine" este Jean, trupa preferată fiind "Gipsy Kings", dar şi interpreţii Marcus Miller şi Mariah Carrey. În timpul liber preferă să cînte la chitară bass şi să iasă cu prietenii.

Eugen Dăduică este plecat, momentan, în Franţa, dar va reveni în România în toamnă, pentru a reîntregi trupa "Tequila". Printre piesele din repertoriul trupei se numără melodii ca: "Volare", "Encuentro", "Alma", "Djobi Djoba", "Oh mai" sau "Buleria".

Taguri articol


12