Ultimul minut

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ultimul minut

Sport 01 Aprilie 2015 / 00:00 937 accesări

Ege Edna Ciorabai, medalie de bronz la CE de Karate Tradițional

Ege Edna Ciorabai, sportivă legitimată la Clubul Sportiv Karate Tradițional din Eforie, a avut o comportare meritorie la Campionatul European de Karate Tradițional Fudokan-Shotokan pentru cadete, cadeți, junioare, juniori, tineret, senioare și seniori, competiție desfășurată la sfârșitul săptămânii trecute în Italia, la Napoli. La întreceri au participat peste 500 de sportivi reprezentând 24 de țări. În întrecerea junioarelor, Ege Edna Ciorabai a obținut medalia de bronz în proba de Fuku-go, iar Alexandru Păun s-a clasat pe locul 5 la seniori, tot în proba de Fuku-go. Sportivii sunt pregătiți de Niculae Dumitrescu (6 Dan) și Dănuț Ciucu (3 Dan).

Medalii constănțene la CN de Karate Shotokan WSF

La ediţia 2015 a Campionatului Naţional de Karate Shotokan WSF (World Shotokan Federation), campionat organizat sub tutela Federaţiei Române de Karate și a Comisiei Naţionale de Karate Shotokan WSF, care a avut loc la Brașov, sportivii constănțeni au obținut numeroase medalii. Astfel, karateka de la CS Farul, antrenați de Valerian Mușat, au urcat de 23 de ori pe podium, adjudecându-și opt medalii de aur, zece de argint și cinci de bronz. Titlurile naționale au fost obținute de Livia Cotoban - la Kumite Shobu Ippon WSF, senioare, +68kg, Andreea Cotoban - la Kumite Shobu Ippon WSF, senioare, -68kg și Kumite WKF, senioare, -68kg, Bianca Gorun - la Kata individual senioare, echipa de Kumite senioare (Livia Cotoban, Andreea Cotoban și Andreea Constandache), echipa de Kata senioare (Livia Cotoban, Andreea Cotoban și Andreea Constandache), Romeo Găvan - la Kata individual juniori și echipa de Kata juniori (Romeo Găvan, Paul Muraru și Victor Caitas). De la CS „Marea Neagră”, antrenor Florin Iordănoaia, a participat doar sportivul Zal Ioan Gidu, care a ocupat primul loc la Kumite Shobu Sanbon WKF, seniori, -67 kg, și locul 3 la Kumite Shobu Ippon WSF, seniori, -67 kg. În perioada următoare va fi alcătuit lotul naţional de Karate WSF, din cadrul Federaţiei Române de Karate, în vederea participării la Campionatul Mondial de Karate Shotokan, care se va desfăşura la Tbilisi, în Georgia, în perioada 1-3 mai.

CS Farul, campioană națională la tenis de masă junioare III

La sfârșitul săptămânii trecute, la Buzău, au avut loc Campionatele Naționale de tenis de masă rezervate junioarelor și juniorilor III, competiție la care au luat startul șase echipe constănțene, patru de la CS Farul și două de la LPS „Nicolae Rotaru”. Cel mai bun rezultat a fost înregistrat în întrecerea fetelor, unde CS Farul I, în componența Elena Zaharia, Camelia Mitrofan și Claudia Caragea, sportivele fiind antrenate de Liliana Sebe și Viorel Filimon, a cucerit titlul național. În faza finală, constănțencele au obținut trei victorii clare din tot atâtea meciuri, 4-1 cu CS Top Arena Topoloveni, 4-1 cu CSM Buzău 1 și 4-0 cu CS Romgaz Mediaș.

Înscrieri la ACSSF Farul 2010

Asociaţia Club Sportiv Şcoala de Fotbal (ACSSF) Farul 2010 Constanţa face înscrieri pentru grupele de copii născuți în anii 2008 și 2009. Înscrierile au loc la sediul clubului, aflat în incinta Stadionului „Farul”, de luni până vineri, între orele 9.00 și 15.00. Persoană de contact: Constantin Bodnar (manager sportiv), telefon 0723.383.049.

Liga Old-Boys Constanța la fotbal

Comisia de Organizare a Ligii Old-Boys Constanţa la fotbal invită reprezentanții echipelor care vor să ia parte la ediția din 2015 a competiției să participe la ședința programată marți, 7 aprilie, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor din Constanța. În cadrul ședinței se va discuta și modul de disputare a restanțelor ediției din 2014, pentru a putea fi întocmit clasamentul final al campionatului.

Ediţia din 2015 a Turului Sibiului la ciclism va avea cinci etape şi 677,7 kilometri lungime

Ediţia din 2015 a Turului Sibiului la ciclism, care se va desfăşura în perioada 1-5 iulie, va avea cinci etape şi 677,7 kilometri lungime, iar o rundă va avea, în premieră, peste 200 de kilometri lungime. Prologul se va desfăşura pe străzile înguste şi prin pieţele publice din centrul istoric al Sibiului, pe pavaje de piatră cubică şi piatră de râu. Prima etapă va fi cea mai lungă din tot turul, urmând să aibă 215,9 km, traseul fiind Sibiu - Nocrich - Bârghiş - Pelişor - Mediaş - Copşa Mică - Slimnic - Mândra - Ludoş - Miercurea Sibiului - Poiana Sibiului - Sălişte - Poplaca - Sibiu. Celelalte etape se vor desfăşura pe următoarele trasee: Sibiu - Sălişte - Miercurea Sibiului - Sebeş - Căpâlna - Şugag - Dobra - Jina - Poiana - Dobârca - Miercurea - Sălişte - Sibiel - Gura Râului - urcare pe Valea Mărăjdiei - Păltiniş (154,4 km); Sibiu - Nocrich - Bârgiş - Agnita - Voila - Voivodeni - Lisa - Sâmbăta de Sus - Victoria - Ucea de Sus - Cârţişoara - Bâlea Lac (160 de kilometri); Sibiu - Răşinari - Dealul Călugărul - Gura Râului - Poplaca - Sibiu (144,9 km). De asemenea, cea de-a cincea ediţie a Turului Ciclist al Sibiului va pune în joc 732 de puncte UCI, în timp ce valoarea premiilor va fi de 33.800 de euro.12