Un bărbat a murit sub ochii unui echipaj medical care nu a ştiut să îi acorde primul ajutor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Scene şocante în mijlocul unei pieţe

Un bărbat a murit sub ochii unui echipaj medical care nu a ştiut să îi acorde primul ajutor

06 Noiembrie 2017 / 16:54 914 accesări

„Serviciul privat de ambulanțe nu are autorizație de funcționare, drept urmare, se aplică sancțiune contravențională în valoare de 15.000 de lei. Urmează să analizăm în continuare documentele și să sesizăm celelalte instituții ale statului, Direcția de Sănătate Publică. Conform documentelor, serviciul de ambulanța a depus o solicitare la Direcția de Sănătate Publică în vederea autorizării”, a declarat un reprezentant al departamentului pentru Situații de Urgență.

Scene şocante în mijlocul unei pieţe din Bucureşti. Un bărbat a murit sub ochii celor care trebuiau să-i salveze viaţa. Martori spun că echipajul medical al unui serviciu privat de ambulanţă nu ar fi ştiut cum să îl resusciteze pe bărbat care şi-a dat ultima suflare pe asfalt. Au fost momente de panică pentru clienţii care-şi făceau cumpărăturile în Piaţa Bucur-Obor din Capitală. Un bărbat zace prăbuşit la pământ în timp ce membrii unui echipaj medical încearcă să-i salveze viaţa. Totul sub ochii trecătorilor, disperaţi că salvatorii nu ştiu procedurile.

Adrenalina nu l-a putut ajuta pe bărbat. Oamenii au sunat încontinuu la 112. După mai bine de 20 de minute, spun oamenii, a ajuns o altă ambulanţă, de data asta a SMURD. Prea târziu ca bărbatul să fie salvat.

Taguri articol


12