Un bărbat a suferit arsuri în urma unui incendiu, la o vopsitorie auto din municipiul Constanţa

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Un bărbat a suferit arsuri în urma unui incendiu, la o vopsitorie auto din municipiul Constanţa

Eveniment 08 Februarie 2024 / 14:53 578 accesări

Un bărbat a suferit arsuri şi a fost transportat la spital în urma unui incendiu care a izbucnit, joi, la o vopsitorie auto din municipiul Constanţa, când un autoturism aflat în cuptorul de uscare a fost cuprins de flăcări.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea" a informat că la faţa locului au fost trimise trei autospeciale de stingere incendii, descarcerarea, o autospecială pentru transport victime multiple, un echipaj SMURD şi altul de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Se pare ca a fost vorba de un autoturism care era într-un cuptor de uscare a vopselei a fost cuprins de flăcări. În urma primelor măsurători efectuate de echipajul CBRN, nu s-au detectat gaze sau valori depăşite ale acestora, care să pună în pericol echipajele de intervenţie sau populaţia din împrejurimi.

Un bărbat de 64 de ani, care a suferit arsuri pe braţe, a fost transportat de un echipaj al SAJ la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, în stare de conştienţă, cooperant.

"Au ars un garaj în proporţie de 100%, vopsitoria în proporţie de 70% şi un autoturism. Suprafaţa afectată este de 80 metri pătraţi", au informat reprezentanţii ISU.

ISU a anunţat că la ora 10,55 incendiul a fost lichidat.Ştiri recomandate

12