Un bărbat din Negru Vodă și-a omorât sora, pentru că aceasta a încercat să-l împiedice să se sinucidă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Un bărbat din Negru Vodă și-a omorât sora, pentru că aceasta a încercat să-l împiedice să se sinucidă

Eveniment 23 Noiembrie 2023 / 19:29 1768 accesări

Un incident grav a avut loc în dimineața zilei de 15 noiembrie 2023, în orașul Negru Vodă din județul Constanța.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a dezvăluit detalii șocante despre un bărbat și-a înjunghiat sora, pentru că femeia a încercat să-l împiedice să se sinucidă.

Potrivit comunicatului Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că în dimineaţa zilei de 15 noiembrie 2023, în jurul orei 06.00, în curtea locuinţei din oraşul Negru Vodă, când aceasta încerca să îl împiedice să se sinucidă, inculpatul i-a aplicat surorii sale, C.P., mai multe lovituri cu un cuţit în zona abdominală şi cervicală, astfel că i-a provocat leziuni grave, ce au condus la deces, survenit la data de 20 noiembrie 2023 în spital, prin hemoragie meningo-cerebrală masivă.

În acelaşi context, inculpatul a încercat să se sinucidă, aplicându-şi singur lovituri cu cuţitul în zona abdominală, astfel că a fost necesară internarea sa în spital şi acordarea de îngrijiri medicale de urgenţă.

Astăzi, procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru următoarele 30 de zile, propunere trimisă spre soluţionare judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea, arestarea preventivă sau trimiterea în judecată reprezintă etape şi măsuri în cadrul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, care nu pot în nicio situaţie să înfrângă prezumţia de nevinovăţie de care se bucură oricare justiţiabil, a precizat comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.Ştiri recomandate

12