Un bărbat, implicat într-un accident rutier din Constanța, avea 0,76/l alcool pur în aerul expirat

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Un bărbat, implicat într-un accident rutier din Constanța, avea 0,76/l alcool pur în aerul expirat

Eveniment 25 Mai 2024 / 18:51 531 accesări

La data de 24 mai, în jurul orei 16.55, polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 66 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Viilor, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

--------------
La data de 24 mai, în jurul orei 17.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Bogdan Petriceicu Hașdeu s-a produs un accident rutier (tamponare).

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul a avut loc între două autoturisme, conduse de doi bărbați.

Aceștia au fost testați cu aparatul etilotest, în cazul unuia dintre ei rezultatul fiind 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, bărbatul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


În ambele cauze a fost întocmit dosar de cercetare penală.Ştiri recomandate

12