Un mesaj din suflet din partea FC Farul: „Paște Fericit și Sărbători Liniștite!”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Un mesaj din suflet din partea FC Farul: „Paște Fericit și Sărbători Liniștite!”

Sport 19 Aprilie 2020 / 12:18 1533 accesări
Sursa foto: www.fcfarulconstanta.ro

Sursa foto: www.fcfarulconstanta.ro

Cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paşti, FC Farul Constanţa a adresat tradiţionalele urări iubitorilor fotbalului şi nu numai, cu speranţa că momentele dificile cauzate de pandemia de coronavirus să fie depăşite cât mai repede.

Pe site-ul oficial al clubului constănţean a fost postat următorul mesaj: „Împreună suntem puternici și tot împreună vom trece peste această perioadă dificilă. Petrecem Sărbătorile Pascale împreună, chiar dacă de la distanță, sperăm cu toții să ne revedem cât mai repede pe stadion și să ne bucurăm împreună, în familia noastră alb-albastră. Paște Fericit și Sărbători Liniștite!”

Iar declaraţiile antrenorului Ianis Zicu, căpitanului Vlad Muţiu şi managerului Tiberiu Curt întăresc dorinţele tuturor de a se revedea în cel mai scurt timp pe stadion.

„Cu ocazia Sărbătorilor Pascale vă urez tuturor multă sănătate și liniște sufletească. Este delicată această situație, ținând cont că mulți dintre noi nu putem să fim alături de oamenii pe care îi iubim și ne sunt atât de dragi. Sunt convins că vom trece peste și vom fi mult mai puternici după această situație care ne-a cuprins pe toți și la anul vom putea sărbători din nou așa cum o făceam mereu. Paște Fericit tuturor românilor! Hristos a înviat!” - Ianis Zicu, antrenor principal FC Farul.

„Salutare tuturor suporterilor fariști! Vreau să vă urez un Paște Fericit și să ne revedem cât mai repede pe stadion!” - Vlad Muțiu, căpitan FC Farul.

„Dragi prieteni, știu că aceste sărbători nu au venit într-un moment prea fericit pentru noi toți, însă, poate a venit timpul să ne reconsiderăm prioritățile și să renaștem ca persoane! Sunt convins că greul a trecut și nu va mai dura mult până ne vom reîntoarce la bucuriile pe care le aveam până nu demult. Vă doresc un Paște Fericit, Liniștit, alături de cei dragi și să ne revedem sănătoși, încurajând echipa noastră favorită, Farul Constanța!” - Tiberiu Curt, manager FC Farul.12