Un pastor de 70 de ani, audiat pentru că ar fi hărţuit minore

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Un pastor de 70 de ani, audiat pentru că ar fi hărţuit minore

12 Octombrie 2016 / 20:22 466 accesări

Un pastor în vârstă de 70 de ani din Arad este audiat în momentul transmiterii acestei ştiri la Poliţia Judeţului Arad pentru că ar fi hărţuit două fete în vârstă de 9 ani, în faţa unei şcoli din centrul municipiului Arad.

Inţial un bărbat a sesizat pe Facebook că cineva ar fi încercat să îi răpească fetiţa în vârstă de 9 ani din zona şcolii generale numărul 4 Ioan Slavici din municipiul Arad, unitate la care învaţă copilul.

Ulterior, alţi doi părinţi au reclamat miercuri la Poliţia din Arad că un bărbat le-a acostat pe fete în cursul zilei de marţi, la ora 7.45 şi la ora 16.30 în zona şcolii generale numărul 4 Ioan Slavici din municipiul Arad.

Bărbatul ar fi parcat în faţa şcolii şi le-ar fi ademenit pe fetiţe să urce în maşină. Potrivit unor informaţii, cele trei fetiţe sunt colege de clasă.

La câteva ore de la sesizarea faptei, poliţiştii l-au ridicat pe bărbat pentru audieri.

"S-a deschis dosar penal pentru hărţuire şi în mai puţin de 3 ore de la depunerea reclamaţiilor a fost indentificat cel bănuit de comiterea faptei, în persoana unui bărbat în vârstă de 70 de ani din Arad", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad, Lorena Pârvulescu.

Taguri articol


12