Un primar PSD acceptă provocarea ''România vrea autostrăzi, #'șîeu''

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Un primar PSD acceptă provocarea ''România vrea autostrăzi, #'șîeu''

Eveniment 09 Martie 2019 / 07:22 1036 accesări

Primarul PSD al comunei Săvinești din județul Neamț, Daniel Horciu, anunță că se alătură protestului pentru construcţia de autostrăzi, la provocarea omului de afaceri Ștefan Mandachi din Suceava, care a construit primul și singurul metru de autostradă din Moldova.

Daniel Horciu a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că în 15 martie la 15.00 își va întrerupe, timp de 15 minute, activitatea și îi va ruga și pe colegii săi să facă același lucru.

În plus, edilul anunță că va porni și alarmele în comună.

„De ce nu? M-a determinat faptul că mă duc la schi în Austria. Fac 11 ore în România și apoi din Ungaria până unde mă duc fac șase ore și jumătate, fiind vorba despre aceeași distanță cu aproximație. Sunt nemulțumit că nu sunt autostrăzi. Pe cine nu nemulțumește?”, a declarat Horciu corespondentului MEDIAFAX.

Primarul Daniel Horciu a spus că pe data de 15 martie, la ora 15.00, la Primăria Săvineşti nu se va lucra timp de 15 minute.

„Întrerup activitatea. O să-i rog și pe colegii mei. Și o să dau drumul și la alarme în comună. Oricum ele trebuie verificate”, a spus primarul.

Daniel Horciu este în PSD de 11 ani și tot de atunci este primar al comunei Săvineşti.

Taguri articol


12