Un sălăjan a fost prins cu 46 kg de știucă pentru... ''consum propriu''

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Un sălăjan a fost prins cu 46 kg de știucă pentru... ''consum propriu''

Eveniment 12 Noiembrie 2018 / 12:13 1769 accesări

Un autoturism înmatriculat în România, la volanul căruia se afla cetățeanul român C.I., în vârstă de 55 de ani, domiciliat pe raza judeţului Sălaj, a fost oprit pentru control de poliţiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Tulcea, pe raza localității Malcoci.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit o ladă de plastic în care se afla cantitatea de 46 kg peşte, specia știucă, în stare proaspătă, pentru care persoana în cauză nu deţinea documente legale. Bărbatul a declarat că a cumpărat cantitatea de pește pentru consum propriu, desi specia este interzisă la pescuit în acest an.

Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui şi altor vieţuitoare acvatice obţinute din pescuit ori produselor din peşte”.12