Un show „pe bune“ cu Cosmin Natanticu, la Doors Club

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Un show „pe bune“ cu Cosmin Natanticu, la Doors Club

Divertisment 04 Decembrie 2017 / 21:00 1961 accesări

Miercuri, 6 decembrie, Doors Club continuă seria spectacolelor de stand up comedy cu protagonistul emisiunii „Pe bune?!” de la ProTV, Cosmin Natanticu.

Este actor și face parte din echipa „Serviciul Român de Comedie”. Tot pe Pro TV, îl puteți urmări alături de Monica Anghel și Cătălina Grama în serialul „Spitalul de demență”, o ficțiune comică în regia lui Peter Kerek. De asemenea, a avut colaborări într-o serie de lungmetraje precum „Portretul luptătorului la tinerețe” (2010), „S-a furat Mireasa” (2012) sau „Mătăsari” (2011).

De stand up s-a apucat în al doilea an de facultate, la îndemnul unor prieteni comedianți. A încercat, i-a plăcut și nu s-a mai lăsat. Pe atunci avea deja colaborări în televiziune, la o serie de emisiuni de umor. Ulterior a întemeiat trupa Jokers împreună cu Cătălin Iliescu și Claudiu Constantin și în acestă formulă au lasat numeroase formate TV precum binecunoscuta emisiune „Taxi driver” care a fost difuzată pe Național TV, „Varză TV”, „Trei ceasuri rele” sau „Hipnoza – Jocurile minții”.

Stand-up-ul, televiziunea și actoria au mers mereu în paralel pentru Cosmin: „M-am lansat cu televiziunea, m-am dus în cap cu ea, m-am ajutat cu actoria, m-am propulsat cu stand up-ul, lucru care m-a adus înapoi în televiziune și tot așa”. Mentorul său este Tony Grecu, cel care, de altfel, prezent la o seara de stand up comedy, l-a chemat pe Cosmin la preselecția pentru SRC.

Acum este co-prezentator in emisiunea „Pe Bune?!” de pe PRO TV alaturi de Andi Moisescu si Constantin Dita.

Miercuri, 6 decembrie, vi se pregătește, așadar, o seară de umor de calitate și finețuri la care, evident, ar fi trist să nu participați...

Prețul unui bilet este 30 de lei. Biletele se achită în avans la sediul clubului. Info și rezervări la tel: 0763661622.

Taguri articol


12