Un tânăr a fost împușcat în cap cu un pistol cu bile pe o stradă din Constanța. Poliţiştii au deschis o anchetă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Un tânăr a fost împușcat în cap cu un pistol cu bile pe o stradă din Constanța. Poliţiştii au deschis o anchetă

Social 07 Septembrie 2020 / 16:01 1423 accesări

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a fost împuşcat cu un pistol cu bile de către un individ necunoscut și a ajuns la spital, în urma unui conflict spontan iscat pe o stradă din centrul Constanţei, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

Tânărul se afla împreună cu fratele său în momentul în care asupra lor s-a tras cu arma, un pistol tip airsoft cu bile, fiind rănit în zona capului. El a fost transportat ulterior la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, conform Agerpres.

"La faţa locului, poliţiştii au stabilit că incidentul a avut loc în proximitatea unei patiserii, ca urmare a unui conflict spontan, agresorul ameninţându-l pe bărbatul în cauză, cât şi pe fratele acestuia, cu acte de violenţă. Ulterior acesta a tras cu un pistol airsoft cu bile asupra lor, unul dintre fraţi fiind nimerit în zona capului. Persoana vătămată, de 25 de ani, a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate", a transmis IPJ Constanţa.

Conform sursei citate, poliţiştii au fost alertaţi printr-un apel la 112 că un bărbat ar fi fost împuşcat cu un pistol cu bile de către o persoană necunoscută, pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Constanţa, agresiunea s-a produs la sfârşitul săptămânii trecute.

Cercetările continuă pentru depistarea agresorului. Lucrători ai Secţiei 3 Poliţie audeschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Taguri articol


12