Unde se-mbulzeşte tot românu’ de Paşti?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Unde se-mbulzeşte tot românu’ de Paşti?

Turism 12 Aprilie 2016 / 18:04 1156 accesări

Un studiu al companiei DWF, specializată în servicii SEO şi ORM, arată în mod spectaculos că românii sunt interesaţi şi de vacanţe la ofertă, şi de vacanţe la preţuri mari. Apropos, cât o fi costat un asemenea studiu?

Concret, potrivit studiului, Grecia, Turcia şi Bulgaria rămân cele mai căutate destinaţii de către români pentru perioada Sărbătorilor de Paşti, potrivit unui studiu efectuat de compania DWF, specializată în servicii SEO şi ORM. "Și în 2016, predominante sunt căutările în zona low-cost, fiind înregistrate creşteri de căutări pentru Bulgaria (+22%), Turcia (+50%) şi Grecia (+120%)", potrivit studiului. În același timp, se remarcă un interes din ce în ce mai ridicat pentru destinaţiile exotice, chiar dacă acestea presupun costuri mai ridicate. Astfel, Mauritius a înregistrat o creştere de 83% în ceea ce priveşte volumul de căutări în ultimele 12 luni, iar alte creşteri importante au mai fost observate pentru Bangkok (+51,7%), Kuala Lumpur (+24,1%), Miami (+22%) şi Tokyo (+50%). Pentru astfel de vacanţe, bugetul mediu este de 1.800 de euro de persoană.

Un interes crescut a fost remarcat și pentru regiuni ca Maramureș, Bucovina sau Delta Dunării, potrivit analizei DWF.

În analiza DWF au fost colectate date de la aproximativ două milioane de vizitatori. Dintre aceștia, 55% au cerut o ofertă de vacanţă folosind un desktop, în vreme ce aproximativ 37% au plasat cererea folosind un smartphone, iar 8% - o tabletă.

Taguri articol


12