Universitatea Maritimă din Constanţa organizează ATOMS 2024

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Universitatea Maritimă din Constanţa organizează ATOMS 2024

Educație 11 Aprilie 2024 / 21:10 8055 accesări

Universitatea Maritimă din Constanţa, în parteneriat cu Universitatea Națională de Științe și Tehnologie Politehnica din Bucureşti, organizează în perioada 28 – 30 august 2024 un eveniment de amploare: conferința Advanced Topics on Measurement and Simulation (ATOMS).

ATOMS 2024 reprezintă cea mai importantă manifestare academică organizată de Universitatea Maritimă din Constanța, prin Departamentul Electronică și Telecomunicații, de anul acesta. Vehicolul științific care a pus în mișcare acest eveniment este Asociația Română de Antene și Propagare, constituită din colegii de la Departamentul Electronică și Telecomunicații al UMC, dar și din alți specialiști care profesează în domeniu. Asociația funcționează în strânsă colaborare cu IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers).

“Până în prezent au fost depuse 145 de lucrări, din 21 de țări, iar review-ul l-au făcut 35 de profesori și cercetători din România și din străinătate. Este o uriașă dispersie a interesului pentru acest domeniu, care influențează major cotidianul și viitorul societății în care trăim”, a declarat Prof. Dr. Ing Cornel PANAIT, co-președinte al ATOMS 2024.Ştiri recomandate

12