Va continua să se încălzească, deși cerul va fi mai mult noros

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Va continua să se încălzească, deși cerul va fi mai mult noros

Vremea 25 Martie 2018 / 22:30 2052 accesări

În intervalul următor, vremea va continua să se încălzească, dar cerul va fi mai mult noros. Vor fi precipitații, în general slabe cantitativ, predominant sub formă de ploaie.

LUNI

Vremea va continua să se încălzească ușor în cea mai mare parte a țării, dar valorile termice raman sub normele perioadei. Cerul va fi mai mult noros. Vor fi precipitații, în general slabe cantiativ, predominant sub formă de ploaie, ziua în sudul și in sud-estul țării și pe arii mai restrânse în rest, iar noaptea, local, îndeosebi în vest, nord și centru. La munte, precipitațiile vor fi mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare. La începutul intervalului, izolat, vor mai fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări, trecător, în Dobrogea, sudul Banatului și zona înaltă de munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2...3 grade, izolat, în regiunile extracapatice și 12...13 grade în nord-vestul și sud-estul extrem al teritoriului, iar cele minime se vor încadra, în general, între -2 și 4 grade. Izolat, dimineața și noaptea, va fi ceață.

În Bucureşti, vremea va fi rece pentru această dată. Cerul va fi mai mult noros, în cursul zilei temporar va ploua, iar seara și noaptea vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 5...6 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade.

Taguri articol


12