Vară autentică! Temperaturile vor depăşi pragul de 30 de grade

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Vară autentică! Temperaturile vor depăşi pragul de 30 de grade

Vremea 30 Aprilie 2018 / 08:56 802 accesări

Meteorologii anunţă temperaturi de vară autentică la sfârşit de aprilie şi început de mai. Vremea ţine cu românii în vacanţa de 1 Mai.

LUNI

ÎN ȚARĂ

Valorile termice se vor menține mult mai ridicate decât cele obișnuite în această perioadă din an. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări după orele amiezii în nord-vest, în special la munte, iar seara și noaptea în partea de vest și sud-vest, unde pe arii restrânse vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul Banatului și în zona montană înaltă, iar local și temporar și în Moldova.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 18..19 grade pe litoral și 29 de grade in centrul si in vestul tarii, iar cele minime între 7 și 17 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, spre 1...2 grade. În cursul nopții, în sud-est vor fi condiții de ceață.

BUCUREŞTI

Valorile termice vor fi în continuare mult mai ridicate decât cele normale la sfârșit de aprilie. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 10...12 grade.

Taguri articol


12