Vicepremierul Paul Stănescu în locul premierului Mihai Tudose?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Vicepremierul Paul Stănescu în locul premierului Mihai Tudose?
Politică 12 Ianuarie 2018 / 15:44 660 accesări 6 comentarii

Un nume nou apare în discuţiile privind un posibil înlocuitor pentru premierul Mihai Tudose. Surse politice spun că președintele PSD, Liviu Dragnea, ar fi vorbit, în discuţiile de taină cu liderii PSD din Moldova despre nominalizarea vicepremierului Paul Stănescu la Palatul Victoria. Actualul ministru al Dezvoltării, Paul Stănescu, este plecat cu Dragnea în turneu în Moldova, pentru semnările de contracte PNDL. La discuțiile care s-au purtat la Moldova, șeful PSD a spus, potrivit surselor, că Paul Stănescu ar fi un posibil foarte bun premier. Sursa Antena 3.

Taguri articol
loading...

6 comentarii

O 09:54:16 / 13 Ianuarie 2018
Pla

Ce față de țăran coclit are ăsta.

Nr .1 10:38:17 / 13 Ianuarie 2018
Doar cei ce risca

"Doar cei ce riscaldamento sa merg mai departe vor afla cit de departe pot ajunge". T.S.ELIOT Mergem hotaritii spre HOLLYWOOD!Un film si pentru tine. Sintem extrem de ambitiosi.Te poti convinge destul de repede.Multi oameni au cistigat.Ne dezvoltam in forta.HOLLYWOOD are nevoie de o poveste spectaculosa.Vei primi GRATIS si farà nici cea mai mica obigatie din partea ta,TOATE Informatiile. Oferta cea mai cautata si sigura.Instalati (word,pdf,email,internet). Detalii la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii : lucicamiron12@gmail.com

Nr1 10:41:29 / 13 Ianuarie 2018
Corectez

"DOAR CEI CARE RISCA SA MEARGA MAI DEPARTE VOR AFLA CIT DE DEPARTE POT AJUNGE". T.S.ELIOT

Gigi. 10:50:48 / 13 Ianuarie 2018
De ce nu....BOC !

"Cu Boc ... țară a mers cel mai bine "...Așa și Mihai Răzvan...Unguent ". Merge și cu Werner presedinte !

sandu tiganu 12:29:20 / 13 Ianuarie 2018
unde este serviciul de cadre?

Chiar nu se gasesc niste tipi cu niste moace mai agreabile? Parca e concurs, care arata mai nasol si nu are carisma. Dragnea nu prea le are cu selectarea cadrelor. Nici fete , nici caracter.

Boc....și CUREAUA lată.. 18:51:50 / 13 Ianuarie 2018
Și Base....Vase !!!

Base ce bărbat..!!!! .A câștigat concursul de cel mai frumos cel mai Oacheș Cocoșat din LUME Binenteles !Iar Boc....Ah BOC...Ce B A R B A T..!!!....De l batea tacsu cu cureaua de la.....Ceas ...Că așa mic era Idiotu !..... SEMNAT :::;......Sandel Corcodel ...Romanes !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2389 secunde